Home


Bruk våre sponsorer

Adresse:
Sognsveien 75
Serviceboks 1
Ullevål Stadion
0840 Oslo

Telefon:
+47 21 02 90 00

E-post:
bandy@
nif.idrett.no

NBF Utvikling:
www.nbfutvikling
.no


Benytt koden: FHSBAN
Velkommen!


Har du spørsmål om hockey, ta kontakt med Khidash Kiyani i Norges Bandyforbund.
Telefon: 21029000/41605561.

Nye nettsider

Du er nå inne på de gamle nettsidene til Hockeyseksjonen i Norges Bandyforbund.

Disse sidene vil ikke lenger bli oppdatert, men kun ligge som et historisk dokument til all informasjon er flyttet over til nye nettsider.

Gå til de nye nettsidene her: www.bandyforbundet.no

Arkiv
- 2013-2014 - 2009-2012 - 2008> -

- Strategiplan for Hockeyseksjonen (pdf) -
- Referater fra seksjonsstyremøter, infomøter og årsmøter -

- Serieoppsett utendørs 2016 - Senior og G13-16(xls) -
- Treningstider utendørs 2016 (xls) -

- Diverse Regelverk -
- Overgangsskjema (pdf) - Overgangsskjema (doc) -
- Kampskjema (pdf) -


Tidligere sesonger:
- Serieoppsett innendørs 15/16 - Senior, U16, Jenter og Veteran(xls) -
- Resultater innendørs 15/16 -
- Treningstider innendørs 15/16 (xls) -
- Serieoppsett utendørs 2015 - Senior og U16(xls) -
- Resultater utendørs 2015 -
- Serieoppsett innendørs 14/15 - Senior og U16(xls) -
- Resultater innendørs 14/15 -
- Resultater - Tabeller Utendørs 2014 (xls) -
- NM- og serieoppsett, tabell og poengstatistikk Innendørs 2013-2014 (xls) -
- Kampoppsett NM-finaler Utendørs søndag 25. august 2013 (xls) -
- Resultater - Tabeller - Terminlister Utendørs 2013 (xls) -
- Resultater - Tabeller - Terminlister Utendørs 2012 (xls) -
- Resultater - Tabeller - Terminlister Innendørs 2011-2012 (xls) -


EM-gull og opprykk til Challenge III for Kringsjå SKKringsjå Sportsklubb tar EM gull i Malta! Etter sju lange år vitner Norsk hockey til nok et opprykk. Vertsnasjonen Malta stilte med to lag i denne turneringen, blant annet opprykksfavoritten Qormi som Kringsjå møtte i deres åpningskamp. Kampen endte med et 3-1 tap for Kringsjå, til tross for mye ballbesittelse, men dessverre et sjansesløseri.

Dagen derpå var det finske Seinajoki som stod som motstander. Kjent for deres fysiske og aggressive spillestil, var dette ikke spådd en seier for unge Kringsjå. Det stod 1-1 til langt ut på kampen, men når det først løsnet var det enveiskjøring og Kringsjå sjokkerer seg til opprykkskamp med 6-1 seier!

Så var det finalen 16. mai, i stekende varme og klar himmel ville vinneren rykke opp og taperen forbli. Kringsjå møter nedrykkslaget fra divisjonen over og vet derfor at de finske seriemesterne er vant til landhockey på et mye høyere nivå.

En halvfull tribune med gårsdagens finske motstandere heier på deres landsmenn, mens Kringsjå styrer kampen. Til tross for et tidlig mål annullert i Finlands favør, står det 1-1 til pause. Etter pause kommer Kringsjå med et intensivitetsnivå som de finske ikke kan håndtere. Kringsjå går fra 1-1 til 6-1 på 30 minutter og flere fra rekruttlaget for teste seg i en opprykkskamp.

Ikke bare vinner Kringsjå seg til gullmedalje og opprykk, men deres stjernespiss Arunpreet Singh Garcha (22) og målvegg Divyabhanu Singh Rathore (26) for med seg prisen for turneringens toppscorer og prisen for beste keeper.
Kringsjå SK deltar i Eurohockey Outdoor Club Champions Challenge IV i Malta

Vi ønsker Kringsjå SK lykke til med turneringen som spilles fra 13.05.2016 til 16.05.2016 i Malta.

Linken for turneringen finner dere her: - Eurohockey Outdoor Club Champions Challenge IV
Kringsjå SK Norgesmestere innendørs 2015/2016

Vi gratulerer Kringsjå SK med NM gull innendørs 2015/2016. Finalen ble spilt mellom Kringsjå A og Mask A på Klemetsrudhallen lørdag 09.04.2016. Det var en jevn kamp hvor begge lag virket slitne etter semifinale kampene. Mask tok ledelsen etter fire minutter, mens Kringsjå utlignet til 1-1 seks minutter senere. Det var også resultatet til pause. Sju minutter etter hvilen tok Kringsjå ledelsen men Mask svarte raskt tilbake og det stod 2-2 etter 32 minutter på tavla. Kampen så ut til å gå til ekstra omganger men Kringsjå ville helst ta sin tredje tittel for sesongen før ordinær tid. Med ett minutt igjen på tavla satte de inn to sjappe mål og vant finalen 2-4.

I gutt 13-16 finalen vant Mask A 3-5 over Mask C.

Før finalene ble det spilt en liten turnering for barn under 13 år. Der deltok det ett lag fra Mask, ett lag fra Kringsjå og ett lag fra Furuset. Alle barna fikk tildelt pokaler etter turneringen.

NBF og hockeyseksjonen vil også takke den danske dommeren, Daniel Denta, som kom fra Danmark for å dømme NM kampene. Vi takker Danmark og håper på videre samarbeid mellom nasjonene. Dommerkomiteen vil benytte anledningen til å takke alle de nye og gamle dommerne for innsatsen gjennom hele inne sesongen.

Målscorere i senior finalen:
Kringsjå SK: Gurkeerat Athwal, Varun Sharma(2 mål) og Jaikar Bajwa
Mask: Saim Rathore og Fezan Ali
Målscorere i gutt 13-16 finalen:
Mask A: Zeeshan Ali, Fezan Ali(3 mål) og Shabbaz Asghar
Mask C: Roshan Akbar(2 mål) og Paras Ifzal
Dommerne i finalene:
Senior finalen: Khidash Kiyani(Furuset) og Daniel Denta(Danmark)
G13-16 finalen: Dinesh Singh(Kringsjå) og Sammiullah Khan(Oslo)
U13 turneringen: Luqman Razzaq(Mask) og Ahmedyar Hussain(Oslo)

Innendørs sesongen 2015/2016:
Norgesmester Senior: Kringsjå A
Norgesmester Gutt 13-16: Mask A
Seriemester 1. Div: Kringsjå A
Seriemester 2. Div: Kringsjå B
Seriemester Gutt 13-16: Mask B
Toppscorer Senior: Khidash Kiyani(Furuset)
Toppscorer Gutt 13-16: Luqman Razzaq(Mask)
Fair-play pokal: Oslo SK
Nye dommere 15/16: Sandeep Sohi(Kringsjå), Luqman Razzaq(Mask), Roshan Akbar(Mask), Shabbaz Asghar(Mask), Ibrahim Ashraf(Mask), Sajawal Hussain(Furuset), Shahmir Raja(Furuset) og Salaar Raja(Furuset)

Bilder NM Sluttspill innendørs 15/16

Lagbilde Kringsjå SK Norgesmestere innendørs 2015/2016:
Øverst fra venstre: Jasmeet Singh, Gurkeerat Athwal, Jaikar Bajwa, Dinesh Singh(Trener), Divyabhanu Rathore(Keeper), Nitesh Singh(Keeper), Mohit Dhir og Erik Hansen(NBF President)
Nede fra venstre: Robin Brar, Varun Sharma og Mandeep Powar

Mask deltar i Eurohockey Indoor Club Champions Challenge II i Slovenia

Vi ønsker Mortensrud-Aker SK lykke til med turneringen som spilles fra 12.02.2016 til 14.02.2016 i Slovenia.

Linken for turneringen finner dere her: - Eurohockey Indoor Club Champions Challenge II

Vi ønsker også dommer, Mohammad Khidash Kiyani lykke til med dømmingen i Slovenia.
Minirunde nr. 4 - Med fokus på jenter:

Minirunde nr. 4 ble arrangert av Strømmen SK, som hadde satt sitt fokus på jenter. På forhånd hadde Strømmen SK utfordret alle klubbene til å stille opp med flest mulig jenter gjennom e-post, sms og facebook.

Strømmen SK hadde delt banen i 4, hvorav 2 av delene ble brukt av gutter og 2 av jenter. Senere måtte de utvide banen for jentene på grunn av stor deltakelse av jenter.

Strømmen SK hadde også ordnet med kvinnelige instruktører. Minirunden viste klart at Strømmen SK vil satse på jenter.

Det var ca. 50-60 barn som deltok, hvor ca. 30-40 av dem var jenter. Det må også legges frem at det var mange engasjerte foreldre tilstede både på banen og på tribunen.

Klubber som deltok på minirunden var Mortensrud-Aker SK, Strømmen SK, Kringsjå SK, Sagene IF og Furuset Landhockey IF.

Kiosken var åpen under hele minirunden og alle fikk servert gratis vafler, saft og potetgull. Vi takker alle klubbene, spillerne og ikke minst foreldrene for deres deltakelse i minirunden. Vi takker også Strømmen SK og deres instruktører for et godt planlagt opplegg i minirunden.
Minirunde nr. 3

Innesesongens tredje minirunde ble arrangert av Mortensrud-Aker Sportsklubb lørdag 16. januar 2016 på Klemetsrudhallen. Ca. 20-30 barn deltok i minirunden.
Barna ble delt opp i 2 grupper. Ene gruppen bestod kun av nybegynnere og hadde økten sin på den lille hallen. De hadde Jaswinder og Amjad som veiledere og instruktører. Den andre gruppen bestod av de spillerne som har spilt en stund og de brukte den store hallen. De hadde Nabil som veileder og instruktør. Det ble spilt kamper, og alle barna virket fornøyde.
Klubber som stilte opp med barn var Mortensrud-Aker SK, Furuset Landhockey IF og Kringsjå SK. Vi takker alle barna, alle foreldrene og alle klubbene som deltok og gjorde dette til en vellykket samling. En spesiell takk til Mortensrud-Aker Sportsklubb som lagde et organisert opplegg for barna.
Minirunde nr. 2

Innesesongens andre minirunde ble arrangert av Furuset Landhockey IF lørdag 05. desember 2015 på Ellingsrudhallen. Ca. 30-40 barn deltok i minirunden.
Barna ble delt opp i 2 grupper. Ene gruppen bestod kun av nybegynnere som hadde Jaswinder og Riaz som veileder. Den andre gruppen bestod av de spillerne som har spilt en stund og hadde Khidash og Sajawal som veileder. Det ble spilt kamper, og alle barna hadde smil i munnen. På slutten av dagen fikk alle servert Is, frukt og kjeks på arrangørens regning.
Klubber som stilte opp med barn var Mortensrud-Aker SK, Furuset Landhockey IF og Kringsjå SK, Veitvet-Bjerke Allidrett og Strømmen SK. Vi takker alle barna, alle foreldrene og alle klubbene som deltok og gjorde dette til en vellykket samling. En spesiell takk til Furuset Landhockey IF som lagde et organisert opplegg for barna.
Innesesongens første minirunde

Innesesongens første minirunde ble arrangert av Kringsjå SK lørdag 07. november 2015 på Klemetsrudhallen. Ca. 20-30 barn deltok i minirunden.
Barna ble delt opp i 2 grupper. Ene gruppen bestod kun av nybegynnere som hadde Jaswinder som veileder. Den andre gruppen bestod av de spillerne som har spilt en stund og hadde Dinesh og Sandeep som veileder. Det ble spilt kamper, og alle barna hadde smil i munnen. På slutten av dagen fikk alle servert pizza på arrangørens regning.
Klubber som stilte opp med barn var Mortensrud-Aker SK, Furuset Landhockey IF og Kringsjå SK. Vi takker alle barna, alle foreldrene og alle klubbene som deltok og gjorde dette til en vellykket samling. En spesiell takk til Kringsjå SK som lagde et organisert opplegg for barna.
Kringsjå SK Norgesmestere utendørs 2015

Vi gratulerer Kringsjå SK med NM gull utendørs 2015. Finalen ble spilt mellom Kringsjå SK og Mortensrud-Aker SK. Kringsjå SK dominerte store deler av kampen, og vant velfortjent 5-0 tilslutt.

Det ble også spilt en oppvisningskamp før senior finalen mellom Ullevål bandy og et mix lag fra Mask og Furuset. Ullevål bandy viste gode takter og dominerte kampen taktisk. Etter kampen ble det servert mat til spillerne fra Ullevål.

Målscorere i finalen:
Kringsjå SK: Abhishek Singh (x2), Mandeep Singh, Gurkeerat Singh og Inderjit Singh

Lagbilde Kringsjå SK Norgesmestere utendørs 2015:
Øverst fra venstre: Robin, Inderjit, , Sandeep(Kaptein), Robin, Gurkeerat, Jaikar, Bloch, Arunpreet, Karan, Sukhwant, Dinesh(Trener)
Nede fra venstre: Abhishek, Samraj, Nitesh(Keeper), Varun, Mandeep


Lagbilde Kringsjå SK G13-16 Norgesmestere utendørs 2015:
Øverst fra venstre: Saabh, Robin, Prabh(Kaptein)
Nede fra venstre: Yuvraj, Karan, Ankit(Keeper)


Utendørs sesongen 2015:
Seriemester Senior: Mortensrud-Aker SK
Norgesmester Senior: Kringsjå SK
Seriemester U16-13: Mortensrud-Aker SK
Norgesmester U16-13: Kringsjå SK
NMs beste keeper: Nitesh Singh - Kringsjå SK
NMs beste forsvar: Amjad Iqbal - Mortensrud-Aker SK
NMs beste midtbane: Varun Sharma - Kringsjå SK
NMs beste spiss: Abhishek Singh - Kringsjå SK
Årets talent G13-16: Luqman Razzaq - Mortensrud-Aker SK
Årets dommmerpar: Wajid Khan - Mortensrud-Aker SK og Khidash Kiyani - Furuset Landhockey IF

Historisk seier for A-landslaget

A-landslaget i landhockey reiste til Lithauen i Juli 2015 for å spille EM i fjerde divisjon utendørs. Vi fikk vårt første historiske seier mot Ungarn som vi vant 1-0. Hele turneringen var lærerik i form av spill og organisasjon, og vi håper å ta med de gode erfaringene videre. Norge endte opp på 8. plass med like mange poeng som 5.-, 6.- og 7. plass.

Norges resultater:
Danmark - Norge 11-0
Ungarn - Norge 0-1
Slovakia - Norge 8-2
Norge - Kypros 2-2
Norge - Finland 1-3

Norge deltar i Eurohockey Championship IV 2015 i Vilnius

Norge reiser til Lithauen for å spille Europa Cup divisjon 4. Følgende tropp er tatt ut av landslagsledelsen med draktnummer:

1. Divyabhanu Singh Rathore - Keeper - Kringsjå SK
2. Waqqas Ahmed Riaz - Furuset IF
3. Varun Sharma - Kringsjå SK
4. Robin Brar - Kringsjå SK
5. Usama Zia - Aker SK
6. Mandeep Singh Powar
7. Sebastian Vonen Skaugvoll - Alkmaar Mix HC
8. Wajid Khan - Aker SK
9. Mohammad Khidash Kiyani - Vise Kaptein - Furuset IF
10. Mohammad Usman Tajamal - Furuset IF
11. Zarq Shamshir Rathore - Aker SK
12. Mohammad Qasim Waheed - Furuset IF
13. Mohammad Atif Kiyani - Furuset IF
14. Khuram Shehzad - Kaptein - Aker SK
15. Arunpreet Singh Garcha - Kringsjå SK
17. Karl Andreas Eriksen Lundvold - Sagene IF
19. Abhishek Singh - Kringsjå SK
20. Omar Farooq - Keeper - Furuset IF

Trener: Nabil Ahmad
Ass. Trener: Khuram Shehzad
Lagleder: Jaswinder Pal Singh Garcha
Ass. lagleder/Fysio: Svein-Erik Hammerstad

Linken for turneringen finner dere her: - Eurohockey Championship IV
Live Scoring
Live Streaming av Lithauen sine kamper

Vi ønsker det norske landslaget lykke til i turneringen som er i perioden 18. Juli 2015 - 26. Juli 2015.
Aker SK deltar i Eurohockey Challenge IV i Portugal

Vi ønsker Aker SK lykke til med turneringen som spilles fra 21.05.2015 til 24.05.2015 i Portugal.

Linken for turneringen finner dere her: - Eurohockey Challenge IV

Vi ønsker også våre dommere, Mohammad Shabbir og Mohammad Khidash Kiyani lykke til med dømmingene deres i Europa.
Utendørs serien 2015

Utendørs serien starter lørdag den 09. Mai 2015. Kampene spilles som følgende:

Dato		Tid	Div	Hjemmelag	vs	Bortelag	Dommer 1	Dommer 2	Bane
09.05.15 12:30 U16 Aker 1 vs Aker 2 Aker Mortensrud 09.05.15 13:30 U16 Furuset vs Kringsjå Furuset Mortensrud 09.05.15 14:30 Senior Kringsjå vs Furuset Wajid Khuram Mortensrud 09.05.15 16:00 Senior Aker 1 vs Aker 2 Inderjit Khidash Mortensrud

Vi ønsker alle lykke til med kommende sesong.