Bandy Innebandy Hockey El-innebandy
Home
Forbundsting Forbundsstyret Resultater Administrasjonen Lover Notiser Nytt fra Forbundsstyret Forbundet i media Statistikk Funksjonshemmede Utviklingsavdelingen Lisens - Forsikring

Tilbud fra partnere

Vi oppfordrer alle forbundets klubber og medlemmer til å benytte seg av våre sponsorer.SALMING er forbundets offisielle utstyrsleverandør på innebandysiden.

Kosa/Leta er hovedsponsor på utstyrssiden for bandylandslagene.


Norges Bandyforbund har sammen med 15 andre særforbund inngått en fellesavtale med flere sponsorer som støtter oss igjennom FFA (FlerForbundsAvtalen):Thon Hotels gir klubber og medlemmer i Norges Bandyforbund gunstige priser på overnatting i hele Norge.

Mange av bandyforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels.

Klikk på Thon-logoen og du kommer til Thon Hotels hjemmeside.

Du er nå automatisk pålogget med bandyforbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil da få opplyst de billigeste tilbudene og prisalternativene.

Husk, det er kun via denne linken du får rabattene! Ved Telefonbestilling bruk kode FFABAN.

Thon Hotels støtter innebandy-idretten og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget - smart, enkel og rimelig. City - sentral og komfortabelt. Conference - Profesjonelle konferensehoteller.
First Hotels samarbeider med Thon og gir klubber og medlemmer i Norges Bandyforbund gunstige priser på overnatting i hele Norge.
First komplimenterer Thon med mange hoteller, spesielt i Sverige og Danmark.

Klikk på First-logoen og du kommer til First Hotels hjemmeside.

Benytt koden: FHSBAN for å for de beste prisene.Norsk Tipping er idrettens generalsponsor.

Overskuddet fra selskapets spill (spillemidlene) fordeles likt mellom norsk idrett og kultur.

Hardanger Bestikk - Den ideelle gave!
MER-kampanjen gir klubben gratis "verktøykasse" til bruk for å selge frukt på idrettsarrangement.

Gjennom MER-avtalen kan din klubb for tilsendt en gratispakke til en verdig av kr 900,-.
TV2 Zebra har et eget sportsmagasin hvor bandyforbundet får profilere sine utøvere og sponsorer.

Sportmagasinet sendes hver mandag kl.1800, med reprise søndag kl.1350.Er du vår nye samarbeidspartner i FFA – Flerforbundsavtalen?

FFA tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele 15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør FFA til det ”2. største idrettsforbund i Norge” - med eget sportsmagasin på TV2 Zebra.

Stor profileringsplatform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering.

Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idrettsnorge i et samlet veletablert, annerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen og innleid konsulentfirma (BMC) holder tak i de daglige gjøremål,vedlikeholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

FFA har idag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Med frafall av inntektene fra spillautomatene, ønsker FFA stadig flere spillere på teamet!

Ønsker du å vite mere om FFA? Ta kontakt til Jannick Trasborg - 90 95 16 20 - jannick.trasborg@bmcas.no

Forbund i FFA:
Andre samarbeidspartnere: